SPEELDAGEN  2024

Vistabella woensdag

Reguliere wedstrijden vanaf september 2023 elke woensdagLET OP: je dient je altijd ruim voor je starttijd te melden aan de wedstrijd tafel.

Vistabella zondag

De zondag wordt vanaf september 2023 een vrije speeldag voor zowel 9 als 18 holes, waarin alleen het aantal flights aan de baan worden doorgegeven.  Op deze woensdag moet je alles zelf regelen – het is nooit een wedstrijd in reguliere zin. Voor het gemak noemen we het toch een wedstrijd. Een van de wedstrijdleiders maakt de indeling zoals op de normale wedstrijddagen, en stuurt de ingeschreven mensen een startlijst, en stuurt deze ook naar Vistabella, zodat ze daar weten hoeveel flights er zijn en wie er meedoen. Maar de kaarten moeten jullie zelf ophalen bij de receptie, en onderling bepalen wie-wie markt. Ook is het geen standaard wedstrijd: de uitslagen worden niet geregistreerd. Wel kan je daardoor zelf bepalen of je Stableford of een andere wedstrijdvorm kiest.

Samenwerking met La Marquesa

Sinds de verbouwingen op La Marquesa zijn we door gebrek aan belangstelling gestopt om op de woensdag vanuit GolfHolanda te spelen.  Dus op La Marquesa hebben we nu geen speeldagen meer. 

 

Starttijden 2024:

Deze starttijden gelden zowel voor de woensdag (wedstrijddag) als de zondag.

– Van 3 januari t/m 31 maart: 18 holes 12.00 uur en 9 holes 14.00 uur.

– Van 3 april t/m 27 oktober: 18 holes 13.00 uur en 9 holes 15.00 uur.

– Van 30 oktober t/m 29 december: 18 holes 12.00 uur en 9 holes 14.00 uur.

In de periode vanaf 1 juli t/m 31 augustus is er een zomerstop.

Met deze tijden zullen beide groepen ongeveer gelijktijdig binnenkomen en kan er ook gelijktijdig een prijsuitreiking plaatsvinden voor beide groepen. Dit draagt zeker bij aan het clubgevoel.

Het verzoek van de wedstrijdleiders is om op tijd aanwezig te zijn. Zij kunnen dan tijdig de kaarten verstrekken en hebben dan zelf nog de gelegenheid om in te slaan.

Dus: aanwezig drie kwartier vóór de aanvang van jouw flight!!

LET OP: I.v.m. het niet beschikbaar zijn van de baan moeten we een aantal zondagen inruilen voor de zaterdag. Daar de zondag geen wedstrijddag meer is valt hier mee te leven.

Het betreft hier de zondagen: 28 januari, 25 februari, 3 maart, 17 maart en 24 maart 2024.

Er kan dan worden gespeeld op de zaterdagen voorafgaande aan deze zondagen.