WEDSTRIJDSCHEMA  2020

Vistabella zondag

Reguliere wedstrijden elke zondag, laatste wedstrijd dit jaar is 27 dec.  De wedstrijden stoppen niet!! Op 3 januari is alweer de eerste wedstrijd.

Vistabella woensdag

We stoppen ook niet met de woensdag. Op  6 jan. 2021 kan je gewoon weer spelen. Dit blijft een vrije 9 holes wedstrijd waarin alleen het aantal flights aan de baan worden doorgegeven. Verder moet je alles zelf regelen. Ben van Ees maakt de indeling zoals op de nomale wedstrijddagen, en stuurt de ingeschreven mensen een startlijst, en stuurt deze ook naar Vistabella, zodat ze daar weten hoeveel flights er zijn en wie er meedoen. Maar de kaarten moeten jullie zelf ophalen bij de receptie, en onderling bepalen wie-wie markt. Ook is het geen standaard wedstrijd: de uitslagen worden niet geregistreerd. Wel kan je daardoor zelf bepalen of je Stableford of een andere wedstrijdvorm kiest.

La Marquesa woensdag

Sinds de verbouwingen op La Marquesa zijn we door gebrek aan belangstelling gestopt om op de woensdag vanuit GolfHolanda te spelen.  Dus op La Marquesa hebben we nu geen speeldagen meer. Wel hebben we nu goed contact met de Hollandse golfclub daar, zodat in het najaar de Amistad wedstrijd is georganiseerd. in 2021 doen we dat opnieuw, maar dan georganiseerd door GolfHolanda en gespeeld op Vistabella.
Informatie over het Amistad toernooi volgt.