WEDSTRIJDSCHEMA  2021

Vistabella zondag

Reguliere wedstrijden elke zondag. Door COVID en de overgang naar WHS registratie van de handicaps zijn wedstrijden soms niet Qualifying – let dus goed op bij inschrijvingen.

Vistabella woensdag

Dit blijft een vrije 9 holes wedstrijd waarin alleen het aantal flights aan de baan worden doorgegeven. Sinds 2021 worden ook regelmatig 18 holes wedstrijden ingepland.

Op deze woensdag moet je alles zelf regelen – het is nooit een wedstrijd in reguliere zin. Voor het gemak noemen we het toch een wedstrijd. Ben van Ees maakt de indeling zoals op de normale wedstrijddagen, en stuurt de ingeschreven mensen een startlijst, en stuurt deze ook naar Vistabella, zodat ze daar weten hoeveel flights er zijn en wie er meedoen. Maar de kaarten moeten jullie zelf ophalen bij de receptie, en onderling bepalen wie-wie markt. Ook is het geen standaard wedstrijd: de uitslagen worden niet geregistreerd. Wel kan je daardoor zelf bepalen of je Stableford of een andere wedstrijdvorm kiest.

La Marquesa woensdag niet meer

Sinds de verbouwingen op La Marquesa zijn we door gebrek aan belangstelling gestopt om op de woensdag vanuit GolfHolanda te spelen.  Dus op La Marquesa hebben we nu geen speeldagen meer. Wel hebben we nu goed contact met de Hollandse golfclub daar, zodat in het najaar de Amistad wedstrijd is georganiseerd. in 2021 doen we dat opnieuw, maar dan georganiseerd door GolfHolanda en gespeeld op Vistabella. NOOT: Door COVID is dit uitgesteld tot nader order.