WEDSTRIJDSCHEMA  2020

Zondag en Woensdag t/m zomer 2020:

Vistabella zondag

Reguliere wedstrijden elke zondag, laatste wedstrijd voor de zomer is  28 juni.  De woensdag erna, dus 1 juli,  begint  (onder voorbehoud) de zomercompetitie.

Vistabella woensdag

Laatste speelmogelijkheid voor de zomer is 24 juni

Dit blijft een vrije 9 holes wedstrijd waarin alleen het aantal flights aan de baan worden doorgegeven. Verder moet je alles zelf regelen. Ben van Ees maakt de indeling zoals op de nomale wedstrijddagen, en stuurt de ingeschreven mensen een startlijst, en stuurt deze ook naar Vistabella, zodat ze daar weten hoeveel flights er zijn en wie er meedoen. Maar de kaarten moeten jullie zelf ophalen bij de receptie, en onderling bepalen wie-wie markt. Ook is het geen standaard wedstrijd: de uitslagen worden niet geregistreerd. Wel kan je daardoor zelf bepalen of je Stableford of een andere wedstrijdvorm kiest.

La Marquesa woensdag

Reguliere wedstrijden elke woensdag, laatste wedstrijd voor de zomer is 26 juni

LET OP: in juli en augustus 2020 hopen we weer een zomercompetitie te kunnen organiseren. Dit zijn 8 wedstrijden in verschillende vormen, en is elke woensdag om 17:00 uur op VistaBella. Zie het tabje WEDSTRIJDEN voor nadere informatie.