Wedstrijden

GolfHolanda organiseert elke zondag- en woensdagmiddag wedstrijden. Er is wel een zomerstop in juli en augustus maar in 2019 was er ook weer een zomeravondcompetitie.  

Op zondag spelen wij op Golfbaan Vistabella in de urbanisatie Entre Naranjos, gemeente Orihuela  zowel een 18- als een 9 holes wedstrijd. Op woensdag spelen we op Golfbaan La Marquesa in Rojales een 9 holes wedstrijd. Bovendien kan er op woensdag ook 9 holes vrij gespeeld worden op Golfbaan Vistabella.

Er worden verschillende wedstrijdvormen gespeeld, zoals Stableford , Strokeplay en ook fun wedstrijden zoals b.v. Ambrose (Texas Scramble). De wedstrijden Stableford en Strokeplay zijn qualifying zodat uw handicap up to date blijft.

Ook spelen wij elk jaar verschillende toernooien zoals  Copa del Rey (rond Koningsdag) en de Vistabella Cup (4 wedstrijden in oktober) ook hebben we elk jaar een Openingswedstrijd , Paaswedstrijd , Moederdag en Vaderdag en een Slotwedstrijd.

Als u lid bent van Golfholanda speelt u op zondag en op woensdag tegen een speciaal gereduceerd tarief en ook voor de rest van de week kunt u spelen op Vistabella voor een speciaal tarief op vertoon van uw GolfHolanda lidmaatschapskaartje.

Wij gebruiken het software systeem  E-golf4u uit Nederland voor het organiseren en verwerken van de wedstrijden.

We zouden zeggen:  veel golfplezier bij GolfHolanda.