CORONA: VISTABELLA WEER (BEPERKT) OPEN, EVENALS LA MARQUESA

Vistabella heeft de baan weer geopend, we spelen alweer een paar weken, maar non-qualifying. En wel onder strikte voorwaarden. Alle leden hebben hierover een mail ontvangen. Informeer ook bij de baan naar de tijdelijke voorwaarden om te kunnen spelen.

Ook kan je weer terecht op La Marquesa. Ook onder beperkende voorwaarden qua onderlinge afstand e.d. Bel de baan voor meer info.

Na de zomer gaan we zien hoe en wat verder qua wedstrijden op beide banen. Jullie worden op de hoogte gehouden.

Fijne zomer ondanks de beperkingen  !!! 

Wat jammer…

 

Afgelopen zondag (1 maart) hebben Wim en Marijke voor de laatste keer de wedstrijdleiding op zondag gedaan. Vijf maanden lang hebben ze elke zondag alles tot in de puntjes geregeld, geduld gehouden in de hectiek na de wedstrijd, alles direct ingevoerd in het systeem en altijd afgesloten met een geweldige uitreiking van de prijzen voor de birdies, de neary en de nummers 1, 2 en 3. In die 5 maanden hebben ze ook vernieuwingen ingevoerd zoals de fotosessies van de prijswinnaars en de matchplay competitie. Een stel waar het enthousiasme van afspatte. Vandaar dat het bestuur verbaasd en uiteraard teleurgesteld was na hun aankondiging er mee te willen gaan stoppen. Maar wel heel begrijpelijk omdat het in die 5 maanden een forse impact heeft gehad op hun tijdsbesteding op de zondagen. Gelukkig zijn Marijke en Wim in de toekomst inzetbaar voor de club om waar nodig nog een keer wedstrijdleiding te doen.

Marijke en Wim, nogmaals dank voor jullie geweldige inzet!

 

Matchplay competitie 2020 : Zie voor de actuele stand de 

pagina Wedstrijd

 

Beste Golfvrienden,

Bij deze ontvang je de matchplay indeling met een aantal spelregels:

  • Géén handicapverrekening.
  • Zodra je weet wie je tegenstander is, maak dan zo snel mogelijk een afspraak en speel zo snel mogelijk die wedstrijd.
  • v.m. de kosten is besloten dat – in overleg met de wedstrijdleider van de zondag en de woensdag – het ook mogelijk is om je matchplay wedstrijd op zondag of woensdag te spelen.
  • Geef zo snel mogelijk de uitslag van de wedstrijd door via app (0034 662278044) of e-mail (reizenisfijn@gmail.com) aan de wedstrijdleider.
  • Indien om welke reden dan ook een wedstrijd niet gespeeld kan worden, beslist de wedstrijdleider wie doorgaat.
  • De wedstrijdleider zal soepel omgaan met de periode waarin de wedstrijd gespeeld moet zijn, echter indien dat het schema ernstig in problemen brengt, moet de wedstrijdleider ingrijpen en beslissen wie door gaat.
  • De spelers mogen gebruik maken van een buggy en/of caddy.

Interessante wedstrijden gewenst!

Wim Schmitz, wedstrijdleider

 

 

Foto´s Nieuwjaarsreceptie 2020 en Eindejaarsfeest 2019

 Op de pagina Foto Archief (eerste tabblad) vinden jullie de foto´s die verschillende mensen op de receptie en Maria op het eindfeest heeft gemaakt.

 Wachtlijst

Golf Holanda is snel gegroeid nadat we naar Vistabella zijn gegaan. Dat heeft er vorig jaar toe geleid dat we veel flights hadden op de zondagmiddag. Om te voorkomen dat we erg veel flights hebben en dus de wachttijd tussen de eerste starter en de prijsuitreiking onacceptabel lang wordt, heeft het bestuur vorig jaar besloten een ledenstop in te lassen. Die stop ligt op 175 leden en dat aantal hebben we onlangs bereikt. Vandaar dat we nu enkele personen op een wachtlijst hebben staan. Zodra er weer ruimte is dan kunnen deze personen lid worden en meegenieten van het plezier van Golf Holanda.

We wensen jullie weer heel veel golfplezier zowel in de baan als op het terras.

Bestuur Golf Holanda

  

ACTIVITEITEN 2020

11 januari:               Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 17:00 uur bij Differente in Benijófar. 
13 maart (uitgesteld):                 Jaarvergadering met lunch na afloop. Locatie:  Méson El Prado, Calle Lope de Vega 8, San Miguel de Salinas
8 en 15 maart:       Vistabella Cup, eerste 2 wedstrijden 15 MAART UITGESTELD WEGENS CORONA
26 april:                   Copa del Rey
4 en 11 oktober:   Vistabella Cup, laatste 2 wedstrijden
11 oktober:            Diner na afloop Vistabella Cup

NIEUWE GOLFREGELS 2019

Zoals jullie weten is per 1 januari 2019 de nieuwe set regels ingegaan. Er is in Nederland een zeer overzichtelijk boekje verkrijgbaar met alle veranderingen, en hier is de link naar het PDF bestand waar het allemaal instaat. Bron: NGF: 

https://www.ngf.nl/~/media/pdfs/ngf/regel-en-handicap/clubpresentatie-regels-2019.pdf?rev=1389504875