Helaas maakt Ben van Ees geen deel meer uit van de Wedstrijdcommissie (april 2022). Over opvolging wordt in mei vergaderd.

In “FotoArchief” zijn de foto´s geplaatst van het 2022 Torneo de Amistad op 8 april

Op tijd aanwezig zijn voor de wedstrijd (dus op zondag)

De laatste tijd komt het weer geregeld voor dat mensen zich er niet aan houden om 45 minuten vóór hun starttijd zich te melden aan de starttafel. Dit had onlangs weer tot gevolg dat de wedstrijdleider zelf te laat op de tee stond, veroorzaakt dus door lakse leden.

We gaan dit niet meer tolereren. Leden die zich te laat aanmelden krijgen voortaan geen startkaart meer en worden niet opgenomen in de uitslag.

aanmeldingsformulier is weer online.

In het tabje “Contact” kun je je inschrijven om op de wachtlijst te komen. We zitten nu aan het maximale aantal leden, maar schrijf je alvast in! Je bent volgend jaar aan de beurt, of eerder wanneer er opzeggingen komen.

Toernooi Gulbergen in juli.

Hans van Grinsven en  Hetty Lucassen organiseren wederom dit succesnummer op 23 juli op de Gulbergen. Je hebt de Email hierover inmiddels ontvangen.   

LET OP: Graag in het opmerkingenveld bij aanmelding vermelden of je een buggy voor 18 holes wil (19.50€) of alleen een buggy voor de 1e  9 steile holes (6.00€) en of je recht heeft op een handicart.”

Matchplay competitie 2022

Onze golfclub leeft!  Wij hebben geluisterd naar de behoefte en vormen, daarom een derde categorie van handicaps.  Inschrijven vóór 28 januari 2022 op golfeninspanjeisfijn@gmail.com onder vermelding van jouw exacte handicap op 1 januari 2022.

Categorie A:  handicaps t/m 18.4

Categorie B:  handicaps t/m 36.4

Categorie C:  handicaps van af 36.5  In onderling overleg kan men in deze categorie ook besluiten de wedstrijd over 9 holes te spelen.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie kan het zijn dat je één- of twee maanden de tijd hebt om jouw wedstrijd te spelen.

Wij zullen hier zo soepel mogelijk in zijn, maar de wedstrijdleiding beslist indien beide spelers er niet uit komen.

De wedstijden kunnen gespeeld worden op de GolfHolanda starttijden, maar op woensdag alléén in de laatste flight.

Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail naar:  golfeninspanjeisfijn@gmail.com 

Met sportieve groeten, Marijke en Wim Schmitz

 

Activiteiten 2022

14 januari: Nieuwjaarsreceptie / lunch. El Prado, San Miguel de Salinas, zie nieuwsbrief

13 en 20 maart: eerste 2 wedstrijden Vistabella Cup

22 maart: jaarvergadering met lunch na afloop. El Prado, San Miguel de Salinas

8 april: Torneo de Amistad zie nieuwsbrief

24 april: Copa del Rey VERVALLEN

23 juli: Toernooi Gulbergen