Beste vrienden,

Zondag 4 December was weer een heerlijke dag op Vista Bella. Eerst even het gebruikelijke geleuter over het weer: Met een temperatuur rond de 20 graden en praktisch geen wind dus fantastisch weer om een balletje te slaan op deze mooie baan.

Onder leiding van Annette Rensen en Jos Levink zijn er deze dag weer 9 en 18 holers de baan opgegaan en waren we in totaal met zo’n kleine 40 spelers. Redelijk mooie opkomst voor de tijd van jet jaar.
Annette en Jos bij deze weer dank voor jullie inzet.

Deze dag werd naast de standaard zondagwedstrijd ook de finales matchplay gespeeld in beide catagoriën.

In categorie 9 holes matchplay finale gingen ten strijde Maria Westerdijk tegen Wim Steijn waarbij Wim het onderspit moest delven.

Uitslag van de wedstrijd 9 holes:
1e plaats: Cor Damen met 20 punten hncp 28,6
2e plaats: Maria Westerdijk  eveneens 20 punten hncp 36,8
3e plaats Jelle van Dijk 16 punten hncp 24,7

In de categorie 18 holes waren de matchplay  finalisten Ernst Langeveld en Herbert de la Ruelle. Herbert mocht uiteindelijk na een spannende strijd pas na 18 holes de felicitaties in ontvangst nemen. Beiden fantastisch gespeeld en aan mekaar gewaagd. Een echte finale.
Tijdens het eindejaarfeest zal deze competitie nog extra aandacht krijgen.

Als gastoptreden hadden we na de wedstrijd weer onze Spaanse George Michael die zich weer goed druk stond te maken……

Dan niet onopgemerkt wil ik, ook namens Ernst en Herbert,  Wim Schmitz hartelijk danken om tijdens deze 18 holes matchplay-wedstrijd op te treden als referee. En Wim het was tevens weer heel gezellig met jou.

Zelf had ik dus het genoegen met deze heren de baan in te gaan….. voor mij een mooi schoolvoorbeeld hoe “het” moet en wat mijn resultaat zeker ten goede is gekomen. Zelfs zo dat het de reden is dit verslag te mogen schrijven……
Op plaats 2 eindigde mijn gast Henk van Slageren 39 p handicap 36
Op plaats 3 eindigde Daniëlle Fassaert 35 p handicap 6
De Neary werd gemaakt door Charles Mikkers.
En niet onopgemerkt ons talent Roland Bosman met een fantastische Birdie

Terugkijkend op een, zeker voor alle winnaars, onvergetelijk mooie dag, groet ik eenieder,

Jules Janssen