22 Graden, nagenoeg geen wind. Wat wil je nog meer? Lekker scoren misschien?
Dat is vandaag zeker het geval geweest. Met 42 Stableford punten en de toch al lage handicap van 17,2 is Joke Greve de glorieuze winnaar bij de 18 holes spelers geworden. Zeker ook een prachtige score van en daarmee de tweede plaats behaald: Caroline vd Meer met 40 Stableford (Hcp. 21,9)! De eer voor de mannen werd gered door Hubert de la Ruelle (Hcp. 13,5) die met 39 punten de derde plaats innam.

Deze keer een Tweary op hole 12, geslagen door Danielle Fassaert, die ook nog een birdie maakte op de13e. Ook birdies voor Henk Badoux op hole 2 en Thijs Hoogervorst op 13, Charles Mikkers op 14, Karin Boulembercq op 2, Hetty Lucassen op 7 en Herbert de la Ruelle ook op 7.

Bij de 9 holes wist Cor Damen wederom de bal het dichts bij de vlag te slaan, deze keer op hole 2. Met 18 punten en een lagere handicap legde Joop Hartsuiker(hcp. 28,2) beslag op de 2e plaats, voor Maria Westerdijk (Hcp. 36,7) die ook 18 stableford punten scoorde. Eerste met een 22 stableford punten (gemaakt op 7 holes, goed hé ): Wim Steijn Hcp 37,6 ( slecht hé! Vind je gek dat die wint?)

Sportieve groet, Wim