Sorry voor de late plaatsing…. (red.)

Beste Golfvrienden,

Met dank aan de weergoden en de organisatie hadden we een geweldige dag. Top. Hetty & Hans bedankt. Chapeau. Voor herhaling vatbaar. Het was fijn om elkaar weer eens te zien, met elkaar te golfen en te eten op Hollandse bodem. Fijne flight met Arie, Peter Ph. & Roland Smit. We begonnen op de Libellenbaan. Peter had tijdens de eerste holes behoorlijk wat last van de aantrekkingskracht van het water ;-)., maar daarna ging het gelukkig beter. Voor mij de Libellenbaan met 19 punten, waarna de Sprookjesbaan met 21 punten. Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Hasta pronto en España.

Birdies;            Henk Becks, Jos Levink, Astrid, Nicole, Roland Smit
Neary;             Anne Jan
Sec. neary;      Jos Levink
Longest D.:      Hetty
Longest H.:      Roland Smit

3e prijs:            Henk Becks met 37 ptn. Zou het strokeplay zijn, dan had je zeker gewonnen.
2e prijs:            Andy met 38 ptn
1e prijs;            Anne Jan 40 ptn

Gr. AJ