Eindelijk weer eens een mooie dag na al die regen de afgelopen tijd. Samen met Astrid van Spankeren en Franklin Monteban begonnen we met volle moed.
Het begon voor mij al goed: een birdie op hole 1 (nog nooit door mij vertoond). En het bleef maar doorgaan, soms heb je weleens zo’n dag. Bij mijn flight-genoten was het wat minder, maar die hadden wel af en toe pech.
Op hole 16 sloeg Astrid een prachtige bal uit de bunker. Keurig omhoog, dus we dachten die wel even te vinden. Maar Astrid vroeg of we de bal hadden zien landen; dat hadden we dus niet. Volgens haar had ze de bal in de boom geslagen en ja hoor in de palm, 4 meter boven de grond! Hoe kreeg ze die eruit. Schudden was geen optie, want het was een héle dikke palm. Erin klimmen (nog afgezien van onze leeftijd) kon ook niet, want er zaten allemaal prikdingen in. Uiteindelijk onbespeelbaar verklaard en met 1 strafslag (we hadden de bal immers wel gevonden) maar weer verdergegaan (mocht iemand de bal nog willen hebben: even een trapje meenemen!). Al met al een superleuke dag!

De uitslagen waren als volgt:

18 holes:

  1. Ada Schuurmans    36 pnt   hcp 24,3
  2. Wim Schmitz           35 pnt   hcp 26,8

Birdies: Marianne Salomons hole 1, Ada Schuurmans hole 1, Annette Rensen hole 12 en Ernst Langeveld hole 14.
Neary: Yvonne Museler op hole 7.

9 holes:

  1. Coby Overdijk          19 pnt   hcp 45,0
  2. Fred Commissaris    17 pnt   hcp 22,8
  3. Hans Verheugd        17 pnt   hcp 29,7

Birdies: Coby Overdijk hole 7, Fred Commissaris hole 4 en Yvonne Immers hole 4.
Neary:  Coby Overdijk op hole 7.

Hartelijke groet,

Ada Schuurmans