LET OP: kijk in “foto archief” voor alle foto´s en de video (red.)

Wat een geweldige dag. We moesten wel héél vroeg opstaan om bijtijds bij de wedstrijdtafel te staan en de kaart in ontvangst te nemen. Daar zaten Pam en Annette alles uit te leggen en een flesje water plus pitchfork en tee uit te delen. Allemaal heel goed verzorgd en een fijn welkom.

Ik mocht starten op hole 9 dus hoefde met mijn flightgenoten niet zo ver te lopen. Na een harde knal van een vuurpijl konden we starten. De eerste 9 holes gingen super, echt zo’n dag dat je niks fout lijkt te kunnen doen. 24 punten op 9 holes, ongelooflijk. Zelfs ballen met moeilijke ligging komen op zo’n dag binnen een meter van de vlag.

De tweede 9 was iets minder. Ondanks het heerlijke, warme saucijzenbroodje dat door Pam en Annette werd uitgedeeld en de stimulerende aanmoedigingen van Ad Vugts, To Vink en Jos Veldt maakte ik een paar kleine foutjes die 2 strepen op de kaart gaven waardoor er 16 punten konden worden geteld. Bij elkaar 40 punten. Een kaart om trots op te zijn. Snel ingevuld in de app waardoor mijn handicap zakt. Prima.

De borrel achteraf met een “Lang zal ze leven” voor Diny en het glas Cava aangeboden door de Nederlandse Golfclub Costa Blanca, waren een prima aanzet voor een heerlijke lunch die door de horeca uitstekend verzorgd was. Het was heel eenvoudig om je plekkie te vinden omdat Wim en Marijke supersnel werk hebben geleverd waardoor er voor ieder een foto van de flight op het bord lag. Chapeau!

Voor en na de prijsuitreiking was er heerlijke muziek van Saxy Johan. Het duurde dan ook niet lang tot de voetjes van de vloer gingen. De golfers van beide clubs zijn echte levensgenieters, wat een plezier en wat een gezellige club hebben we toch.

Met sportieve groet,
Lidy Badoux

 

Nearies
Hole 2                Patrick Maes
Hole 7                To Vink
Hole 11              Ernst Langeveld
Hole 15              Henk Becks

Longest drive hole 6
Dames                Jona Visser
Heren                 Ernst Langeveld

Categorie 0-25

  1. Arie van Gestel              35 punten, hcp 21,9
  2. Kees Berlijn                   34 punten, hcp 21,3
  3. Henk Becks                   33 punten, hcp 10,5

 

Categorie 25,1-36

  1. Lidy Badoux                  40 punten, hcp 26,4
  2. Henk Riep                     36 punten, hcp 25,5
  3. Hans van der Meer       35 punten, hcp 31,1