Het was zondag niet echt het weer waarvoor wij naar Spanje zijn gekomen. Koud en gure wind was deze dag ons lot. Maar desondanks was het toch gezellig met Ron, Herbert en Henk Becks in de flight en dat is ook belangrijk.

Ik mag (moet) dit stukje schrijven omdat ik eindelijk weer eens in de prijzen viel. Dat was echt heel lang geleden.

Ik heb een paar weken geleden keuzes moeten maken omdat met het stijgen der jaren de conditie er niet beter op wordt. Ik heb gekozen als ik 18 holes speel een buggy neem en in het vervolg van de blauwe tee ga spelen. Dat is voor mij heel goed uitgepakt. Vorige week speelde ik al lekker, maar had ik onderweg toch nog regelmatig concentratieverlies. Deze week was ik met die drie lage handycappers en zij hielpen mij waar mogelijk om dat concentratieverlies te beperken. Bedankt daarvoor mannen.

Al bij al een heerlijk golfdagje startend in de tweede flight moesten we op het terras nog wel veel koukleumen tot de prijsuitreiking.

Birdies waren er niet veel. Alleen Ernst L. op 12 en Charles M. op 4.

De neary bij de 9 holes was voor Cor Damen, en bij de 18 holes voor Diana Conijn

Uitslagen bij de 9 holes:

  1. Diny Assink  21 stf  hcp 40.5
  2. Monique Straatmans  19 stf  hcp 52.7
  3. Jos van der weijden  16 stf  hcp 27.3

Eervolle vermeldingen met 16 stf

Rob Braams, Betty Hoogerdijk en Pam van Ees

 

Uitslagen bij de 18 holes:

  1. Peter Philips   38 stf.  Hcp 27.3
  2. Anne Jan Kolbe. 31 stf.  hcp 20.2
  3. Nicole Bosman  30 stf.  Hcp 14.6

 

Met sportieve groet,
Peter Philips