Hallo 9 holers,

Als wedstrijdleider 9 holes heb ik zondag 6 februari een fout gemaakt. Ik heb verzuimd om de 3 beste kaarten te controleren. Ik ben er vanuit gegaan dat zowel de marker als de speler beide de kaart goed tellen. Hierbij is het helaas misgegaan.

Bij controle de volgende dag constateerde Ernst dat er een reken fout was gemaakt. Het ging hierbij om de kaart van Ger Nicolasen. Zowel de marker als ook de speler hadden 22 punten geteld . Coby  Overdijk had ook 22 punten en op basis van de handycap zou Ger gewonnen hebben. Bij hertelling bleek dat Ger 21 punten had , Coby haar 22 punten waren correct geteld.

Ik heb met beide contact gehad en het met hen recht gezet. Gelukkig waren beide spelers erg sportief

Dus ere wie ere toekomt, Coby Overdijk is de winnaar van Zondag 6 februari.

Met vriendelijke groet,
Jos Levink