Een dag dat veel lukt.

Het was zondag een prachtige, zonnige dag. Bij aankomst op het terrein van de baan zagen we dat de vlaggen helemaal slap hingen, uniek moment dus want we hebben nogal eens met de wind te maken. Nu dus gelukkig niet. Dat beloofde al veel goeds.

Ik ging van start in de 1ste flight samen met Thijs en Franklin. We hoefden nergens te wachten, niet te zoeken naar de bal waardoor we binnen 4 uur binnen waren. Mijn spel liep gesmeerd en na 9 holes stonden er al 21 punten op de kaart.De 2de 9 gingen ook niet slecht waardoor er uiteindelijk 39 punten op de scorekaart stonden. Met dank aan mijn gezellige flightgenoten.

Met sportieve groetjes, Lidy

De uitslagen:
9 holes

  1. Cor Damen 21 punten hcp 37,6
  2. Jelle van Dijk 18 punten hcp 2,5
  3. Corrie van Dongen 17 punten hcp 28,3

Neary Yvonne Immers op hole 7

18 holes

  1. Lidy Badoux 39 punten hcp 26,8
  2. Charles Mikkers 35 punten, hcp 7,1
  3. Henk Becks 34 punten hcp 9,3

Neary Ingrid Prins

Birdies: Joke Greve hole 6, Jos Brouns hole 1, Henk Becks hole 10 ,Charles Mikkers hole 6, Karin Jonker hole 15