De 18 holers konden niet lopen i.v.m een wedstrijd op Vistabella. Wij, de 9 holers, aangevuld met enkele 18 holers, gingen om 13.30 van start. In het begin was het een beetje regenachtig, maar na een paar holes werd het helemaal droog. En als je je tegen de kou een beetje goed aangekleed had was het eigenlijk prachtig weer om te lopen, zelfs het zonnetje kwam af en toe om de hoek kijken. Ik liep weer in een leuke flight, helaas met alleen mannen (vorige week liep ik alleen met 3 dames, mijn harem hihi), maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden een erg gezellige flight. Raymond en Cor ken ik natuurlijk al lang en goed, maar Hemmie Schoenmaker eigenlijk niet zo goed, Maar dat bleek ook een prima gezellige kerel te zijn. Weer iemand leren kennen. Op het laatst was het toch wel redelijk koud en misschien daarom, en een natte baan is er niet erg goed gespeeld, geen hoge scores in ieder geval. Normaal zit de winnaar zo tussen de 19 en 22 punten, maar vandaag was ik winnaar met maar 17 punten met een handicap van 26,3

De 2e plaats was voor Gijs van der Horst 16 punten met een handicap van 31.9.

De 3e plaats voor Erna Nicolasen ook met 16 punten maar met een handicap van 45.4.

Verder was er ook 1 birdie en wel voor Raymond Spekenbrink, een speler uit mijn flight.

Voor de prijsuitreiking deed een live zanger nog erg zijn best, al hoewel de meningen daarover erg verdeeld waren (hihi). Enkele mensen hadden hun oren dichtgemaakt met papier van een servet. Het was zeker nog een gezellige boel in het restaurant binnen en we hebben erg veel gelachen.

Al met al weer een geslaagde middag.

Groeten Jos Levink