Allereerst excuus, Jos,  voor de late plaatsing – het was even aan mijn aandacht ontsnapt (Rob)

Waarom moeilijk doen, gewoon staan en slaan! Afgelopen woensdag dacht ik dat ik dat ook deed. 9 punten over 9 holes🥴 Slechte generale repetitie…

Zondag was gewoon mijn dag. Staan en slaan en de putts gingen er gewoon in😜 Fysiek liep het echter niet zo lekker! Veel krampen in de enkels, maar opgeven was nu natuurlijk geen optie!

En wat een flightgenoten, Lidy, Hans en Ernst. Onze gemiddelde score was 37! Weer een heerlijk dagje Golf Hollanda☀️ En niet te vergeten de nieuwjaarsreceptie bij El Prado. Supergezellig en prima gegeten en gedronken😜 Zeker voor herhaling vatbaar. Bestuur bedankt voor de organisatie.

Jelle van Dijk ook gefeliciteerd met je overwinning en natuurlijk Frans Wolkers en Corrie van Dongen met de neary. Verder de birdies van Arne Jan Kolbe op 5,Anette Rensen op 13, Astrid van Spankeren op 3, Ernst Langeveld op 10, Cees Kuys op 10 en 13 en mijzelf 😜 op 2 en 15.

Duur birdyballendagje voor de club😅

Groetjes Jos Schoenmakers