Het feest

Het slotweekend begon met het eindejaarsfeest in Casa Antonio. We werden ontvangen in een fraai verlichte feesttent met een glaasje cava, en enkele heerlijke hapjes. In de grote zaal stonden 6 grote en mooi gedekte ronde tafels voor ons klaar. De stemming zat er al goed in en artiest Risto West speelde bij binnenkomst al heerlijke muziek. Het diner was perfect verzorgd door de enthousiaste crew van Casa Antonio. Tussen de diverse gangen door gingen de voetjes behoorlijk van de vloer. In het laatste muziekblok stond zelfs iedereen op de dansvloer.

En uiteraard werden de Golfers van het jaar en de Matchplay kampioenen gehuldigd en kregen zij nog een mooie bos bloemen mee naar huis.

Golfers van het jaar
18 holes dames Joke Greve
18 holes heren  Henk Becks
9 holes dames   Maria Westerdijk
9 holes heren    Joop Hartsuiker

Birdie Koning
Henk Becks 27 birdies en 2 zelfbouw vogelkooitjes

Matchplay competitie
categorie 1                   Ernst Langeveld
categorie 2                   Arie van Gestel

Het was weer een heerlijke feestavond. Dank je wel bestuur!!

De foto´s en filmpjes kun je later vinden op de website. Maria moet het eerst nog allemaal in orde maken op de haar bekende creatieve manier, maar dat kost even tijd. Klik af en toe op de website, en je ziet op de voorpagina wanneer alle materiaal er op is geplaatst.

 

De wedstrijd op zondag

Omdat er in de ochtend een wedstrijd was in de baan konden we helaas enkel 9 holes spelen. Het was een heerlijke lente-achtige dag en eindelijk was de wind die naar het scheen enkel de laatste weken op zondag en woensdag op storm leek, gaan liggen.

En het was ook nog eens de dag dat Max Verstappen wereldkampioen kon worden. Ik ging de baan in met José van Dijk en Geert Westerdijk. Op hole 6 riep Geert, die de stand bijhield van de formule 1 race: MAX IS WERELDKAMPIOEN!!!!

Het golfen ging verder en na 9 holes had ik een score van 21 punten. Genoeg voor de eerste plaats. Het napraten op het terras was feestelijk vanwege het mooie weer en de overwinning van Max. Het was een memorabele dag.

De uitslag:
1. Lidy Badoux            21 punten hcp 25,5
2. Henk Riep 19 punten hcp 24,4

Birdie Jelle van Dijk hole 4
Neary: Jos Levink hole 7.

Zondag 2 januari is er een Oliebollen-Cava wedstrijd. Schrijf je dus in.

Lidy Badoux