Op zondag 17 oktober hebben wij de laatste wedstrijd gespeeld in het kader van de Vistabella cup zowel de 9 holes als de 18 holes.
Na twee voorgaande wedstrijden was er een heel spannende stand bij de 9 holes, Til Gommans was 1 met 39 punt en daarna waren Maria Westerdijk en Joop Hartsuiker en ik op 1 of 3 punten afstand bij elkaar!
Wij begonnen zondag met ons vieren aan de laatste wedstrijdronde in 1 flight,op 10 oktober had ik en Diny ook super gelopen met respectievelijk 25 en 23 punten, dus alles dicht bij elkaar.

Maria Westerdijk zette op hole twee de toon door een schitterde neary en birdie ,die haar direct 5 punten opleverde. Ik scoorde de eerste 4 holes direct 3 punten,dus had na 4 holes al 12 punten gescoord,waarbij de andere teamleden veel minder punten maakten.

Maria bleef maar doorgaan en speelde erg goed,zij had ook de meeste slagen mee,maar liet plotseling een steek vallen door niet op een hole te scoren ook bij mij en onze andere teamgenoten was het beste eraf en ik was op hole 8 mijn bal compleet zoek dus 0 punten,gelukkig voor mij wisten mijn teamgenoten hiervan niet te profiteren   en bleef ik met 17 stf punten plus de 23 punten met 40 punten eerste ,dank zij een lagere handicap dan Maria, al met al een zeer geslaagde en spannende middag!

De totale uitslag was:
1. Marty Assink 40 pnt  hcp. 33.3
2.Maria Westerdijk 40 pnt hcp 41.5
3. Til Gommans 39 pnt hcp 31.5

Bij de 18 holes waren Annette Rensen en Peter Philips weer geweldig op dreef
1. Annette Rensen 79 pnt.
2. Peter Philips 76 pnt.
3.Henk Becks 72 pnt.

Tijdens het afsluitende en voortreffelijke diner met zo’n 60 leden werden geweldige prijzen uitgedeeld voor de winnaars en was er nog een verrassende verloting met hele leuke prijzen beschikbaar gesteld door diverse sponsors!
Ik vond een zeer geslaagde middag en avond al met al perfect georganiseerd door
Pam en Ben van Ees, Hulde!

Groeten,
Marty Assink