VOLLE BAK BIJ DE TWEEDE VISTABELLA CUP RONDE

Ruim 60 leden namen deel aan de tweede editie van de Vistabella-cup. Het wordt druk bij ons kluppie! Maar alhoewel het druk was, verliep alles supergesmeerd. Een heel verschil met afgelopen woensdag, maar dat lag toen uiteraard niet aan onze wedstrijdleiding.

Ik mocht deze zondag met een gezellige flight de baan in. Ernst, Lidy en Sieneke waren mijn inspirerende flightgenoten.

Ik heb eindelijk weer eens echt goed gelopen. Als je bijvoorbeeld op hole 6 een par loopt en daarna op hole 7 een birdy dan tikt dat, met mijn handicap, lekker aan voor je stablefort-totaal. Zo een dag was het dus.

De prijsuitreiking op het volle terras verliep een beetje rommelig omdat Pam nog alle voorgerechten voor aanstaande zondag moest noteren en Ben ondertussen de winnaars bekendmaakte. Wat een geweldige mensen die Ben en Pam.

Alle birdies vielen deze dag op hole 7: Henk Becks, Astrid van Spankeren, Peter Philips, Diana Conijn en Diny Assink. De neary was voor Diana Conijn voor de 18-holes en voor Diny Assink bij de 9-holes.

Uitslag 18 holes:
1e  Peter Philips      40 stf.  Hcp 27.5
2e  Henk Riep         39 stf.  Hcp 23.5
3e  Henk Becks      36 stf.  Hcp 9.9

Uitslag 9 holes:
1e  Marty Assink       23 stf.  Hcp 33.3
2e  Diny Assink         23 stf.  Hcp 40.7
3e  Jos Levink          20 stf.  Hcp 26.7

Met sportieve groet,
Peter Philips