We genieten immer van de goed onderhouden course met een fijne drivingrange (want overdekt) en een gezellige hole 19. Maar VistaBella liet ons gisteren onverwacht een beetje in de steek, vonden mijn flightgenoten en ikzelf:

  1. Er waren ’s morgens nul ballen beschikbaar op de driving range. Dit duurde, is geen overdrijving, meer dan 20 minuten! De ballenophaler zei dat we maar moesten klagen bij de baas, er zijn gewoonweg veel te weinig ballen……
  2. De holes op de course waren helaas, na klaarblijkelijke grote drukte de dagen ervoor, niet opnieuw gestoken. Als gevolg was het nogal “rough” rond the holes.
  3. Alle vuilnisbakken op de course puilden uit.

Het mocht de pret niet drukken hoor! Carla Tonk, Lidy Badoux, Henk Becks en ik hadden een heel gezellige flight. Het was bovendien een prachtige septemberdag, niet te heet door een heerlijk windje.

Uitslagen 9 holes:
1e Joke Hartsuiker met 21 punten, handycap 31,9
2e Cor Damen met 20 punten, handycap 27
3e Gerard Peeters met 18 punten, handycap 32,8

De nearies gingen naar Raymond Spekenbrink op hole 2 en naar Annette Rensen op hole 7.

Uitslagen 18 holes:
1e Frans Wolkers met 37 punten, handycap 21,9
2e Roland Smit met 36 punten, handycap 20,7
3e Hemmie Schoenmakers ook met 36 punten, handycap 31,9

De nearies gingen naar Henk Badoux op hole 2 en naar Joke Greve op hole 7.

Birdies voor Henk Badoux op hole 2 (neary en birdie!), Marieke van Dijk op hole 7 en ik zou bijna zeggen natuurlijk een birdie voor flightgenoot Henk ‘Birdie’ Becks, dit keer op hole 14.

Ondergetekende werd 1e bij de 18 holers, maar won als klap op de vuurpaal ook het voucher! Waarop werd gesuggereerd dat ik misschien ook even naar het casino moest gaan. Omdat Roland 2e was geworden gingen we met 2 flessen wijn, een doosje ballen en het voucher naar huis. Het was een mooie dag!

Frans Wolkers