Beste Golfers,

Het is weer begonnen we mochten weer de wei in en dat was weer als vanouds gezellig en met geweldig mooi weer, maar wel erg warm. Ik mocht van start gaan in de eerste flight met het koningskoppel Henk Badoux en Henk Riep. We liepen gemiddeld maar het ging bij vlagen best goed. Ik speelde voor mijn doen een goede wedstrijd maar tegen het einde waren we alle 3 afgemat en hunkerden we naar hole 19. Goed de kop is er weer af en we kunnen zien dat er weer meer mensen binnen vloeien. Dus hier even de uitslag van afgelopen Zondag.

Bji de 18 holes de volgende uitslag:
1e Anne Jan Kolbe met 35 stableford punten
2e Ben van Ees met even eens 35 punten
3e Geert Westendijk met ook 35 punten

Bij de 9 holes:
1e Rob Braams met 21 punten
2e Marie Westendijk met 18 stableford punten

Omdat ik vergeten was aan de winnaar te vragen om het verslag te schrijven was ik zelf de pineut om het te schrijven.

Met de groeten aan u allen,
Ben van Ees