Het was een zonnige maar erg koude ochtend afgelopen zondag. Met meer kleding aan dan de laatste weken nodig was gingen we als eerste de baan in. In die eerste flight met Joke Greve en Astrid van Spankeren begon het niet best, een streep, terwijl zij beiden een par noteerden. Later kwam ik gelukkig goed op stoom. Met 16 punten op de eerste 9 kon ik tevreden zijn. De tweede 9 gingen nog beter zodat ik op 35 punten uit kwam. Dat bleek genoeg te zijn voor de overwinning. Met dank aan mijn beide flightgenoten Joke en Astrid die me goed gestimuleerd hebben om zover te komen.

De uitslagen:
18 holes

  1. Lidy Badoux 35 punten hcp 21,1
  2. Joke Greve, 34 punten hcp 11,0
  3. Franklin Monteban, 34 punten hcp 27,5

Neary was voor Ernst Langeveld op hole 7
Birdies voor Peter Philips, hole 13, Wim Schmitz hole 16 en Astrid van Spankeren op hole 16

9 holes

  1. Rob Braams 19 punten, hcp 24,3
  2. Henk Becks 16 punten, hcp 7

De Neary was voor Cor Damen op hole 7

Lidy Badoux