De dag begon weer buitengewoon goed met een heerlijk zonnetje en weinig wind. Niet gek voor eind december. Af en toe was er toch een stevig windje, vooral als je hem tegen had. Wellicht vielen daarom de scores een beetje tegen.

Ik liep in een gezellige flight met Wil, Ernst en Henk Riep. Wil scoorde zoals gewoonlijk stabiel, Ernst had niet de vorm van de dag, Henk had vooral veel pech, ballen waarvan je denkt die kan ik makkelijk vinden… gewoon niet te vinden. Zijn birdie op hole 8 maakte veel goed, kortom een mooi geluksmoment. Op die zelfde achtste hole lag ik ook voor birdie, nog een stuk beter dan Henk, maar voor mij was de druk kennelijk te groot. Ik miste en dat zal mij nog lang bijblijven, alhoewel hole 8 een par… ook niet gek.

Na afloop was het ook weer gezellig. Annette zorgde met haar eerste prijsuitreiking voor de nodige hilariteit… gewonnen flessen werden gewoon weer ingenomen, lachen hoor, maar alles kwam uiteraard toch weer goed. Kortom alweer een superdag.

De neary bij de 9 holes was voor Joke Hartsuiker.
En bij de 18 holes was de neary voor Geert Westerdijk.

De uitslagen:
9 holes
1e Willem van Steenwijk   20 stf
2e Fred Commissaris met 18 stf

18 holes
1e Peter Philips   37 stf
2e Andy Beyer     33 stf
Birdies waren er voor Henk Riep hole 8, Ernst op hole 13, Andy op hole 10 en 14.