De halve finales Matchplaycompetitie zijn gespeeld!

De eerste partij ging tussen Henk Becks en Charles Mikkers. Dit was een zeer spannende partij waar beide spelers twee up gestaan hebben, maar aan het begin van hole 18 was de stand all square. In super spannende partijen komt het op de laatste putt aan en die werd door Henk Becks winnend beëindigd.

De tweede partij ging tussen Joke Greve en Ernst Langeveld. Het weer was prima de eerste 7 holes, maar daarna wat druppels en harde wind. Ernst begon met twee up, daarna werd de hole vier maal gehalved. Holes 7 en 8 waren voor Joke. Wederom drie holes gehalved, maar daarna won Joke 4 holes achter elkaar en was de strijd gestreden.

Gefeliciteerd Henk en Joke!

De finale wordt gespeeld op donderdag 10 december. Vanwege corona heeft de manager van de baan besloten dat er maar tien mensen mee mogen lopen. Dat aantal is bereikt, dus geen mogelijkheden meer.

De prijsuitreiking zal plaatshebben tijdens het diner op 13 december.

Plannen voor matchplay in 2021 zijn in de maak, daar krijgen alle leden nog een mail over.

De wedstrijdleiding,
Marijke en Wim Schmitz