Eindelijk weer in Spanje na een afwezigheid van meer dan 7 maanden kon ik weer deelnemen aan een wedstrijd. Mijn handicap was gedaald van 28,3 naar 21,5 sinds de laatste wedstrijd met Golfholanda. Het weer en de flightgenoten konden niet beter zijn.

De eerste negen gingen als een tierelier 22 punten. Hans speelde ook goed maar zijn slagen naar de green waren telkens iets tekort. Jos hield de stemming erin met rake opmerkingen. De tweede negen gingen wat minder voor mij. Maar Hans reeg de pars aan elkaar. Uiteindelijk strandde  hij op 33 punten. Zelf scoorde ik 15 punten op de 2e negen.

Daarna nog gezellig wat gedronken. Toen volgde de uitslag. Tot mijn verbazing won ik met 37 punten.

UITSLAG
18 holes

  1. Jos Brouns             37     21,5
  2. Ton v.d. Lans.         35      25
  3. Joop Hartsuiker      34      31

Neary:    Charles Mikkers
Berdies:  Charles Mikkers op 3, Joop Hartsuiker op 3, Hetty Lucassen op 7

9 holes

  1. Joke Hartsuiker     21       33,5
  2. Henny Wild            20       31,5
  3. Fred Comissaris    19       20,6

Neary:   Petra Pool
Berdie:  Marijke Schmitz op 2

Groeten en tot woensdag, Jos Brouns