Hallo lezers,

Ja, ongelofelijk wat een leuke mooie wedstrijd met een supergave score. Gezegd hebbende ook dankzij mijn flight genoten. Heerlijk een dames flight ….niet steeds hoeven te wachten bij de gele knokkelsūüĎä. De eerste hole mooie bal Wil ja en nog √©√©n, mooie bal Hetty die kwam al net voor de bunker en wow nog een mooie hoge bal van Lidy. Toen mijn afslag oepsie slecht geraakt vijf meter verder. Tweede slag 10 meter gewonnen, kortom ik kwam er met een streep vanaf. Ik verklap het alvast laatste hole was ook een streep.

Tja maar die holes daartussen waren bij uitstek niet allemaal perfect maar wel goed. Putten was deze keer grandioos. En als het even een moeilijke balpositie was dan had ik de toverbal techniek in gezet. Toch meiden?! ūüėÉ Hole 9 nog nooit gebeurd….. zal ook niet meer gaan gebeuren, maar balletje lag met 2 op heuveltje rechts voor de waste, halve slag mooi hoog en rollen en rollen plop, waar is die nou? We hoorde de tok tegen de vlaggenstok en ja hoor in de hole, wat een gaaf gevoel was dat. Birdie hahaha een birdie op die normaal gesproken klote hole. Lekker weer, weinig wind en liepen lekker door. Kwamen aan bij hole 14, de volgende flight liep 2 holes achter dus zijn we maar even gaan schaften, alleen jammer dat daar geen bankjes waren om van het uitzicht te genieten.¬† Het nodige geconsumeerd en weer door. Aangekomen bij hole 19 lekker wijntje en nog √©√©n en nog √©√©n…….. tja we moesten best lang wachten tot iedereen binnen was….. dus fijn dat we bij Vistabella een mooi gelegen terras hebben en dat de horeca weer open is.

Marijke en Wim, veel dank voor de leiding.
Voor de één is golf een sport.
Voor de ander een spelletje.

Uitslag 18 holes
1e Astrid van Spankeren 38 P – 19,3 H
2e Andy Beijer                  36 P Р10,7 H
3e Joke Greve                  35 P Р 10,4 H
Neary Cees Kuijs op hole 2
Birdies:
Astrid van Spankeren hole 9, Andy Beijer hole 15, Anne Jan Kolbe hole 5, Cees Kuijs hole 7, Ernst Langeveld hole 5 en hole 14, Cor Adam hole 14

Uitslag 9 holes
1e Corrie van Dongen 19 P – 29,1 H
2e Cor Damen             17 P Р26,3 H
3e Joke Hartsuiker      17 P Р34,5 H
Riet Leewis             17 P Р35,8 H
Neary Cor Damen op hole 7
Birdie Joke Hartsuiker op hole 2

Groetjes, Astrid.