Beste golfvrienden,
Ongelooflijk, 15 januari een blauwe lucht en dan met een polo in de zon spelen, het was goed om te zien dat er op deze “voorlopige” laatste wedstrijd nog 16 leden kwamen opdagen.

Er zijn drie birdies gevallen, wat niet veel voorkomt bij de 9 holes, Caroline op hole 17, Ans Brink op hole 15, Ton Brugts op hole 18 en de Neary Ben Leurink.  De baan is nog niet helemaal optimaal, maar wat zeker een uitdaging is zijn de nieuwe greens van hole 10 (toekomstige hole 2), hole 11 (toekomstige hole 3) en hole 13 (toekomstige hole 4)!

Mijn flight met Marieke, Wil en Ad was zo relaxt dat wij uiteindelijk alle 4 dicht bij elkaar eindigden, het feit dat het voor mij hier daar wat meer mee zat, maakte mij winnaar. In ieder geval heb ik een topdag gehad.

We speelden Strokeplay, het spel voor de toekomst.

De 3e plaats              Els van Nierop           netto 37         HCP 24,5
De 2e plaats             Ton Brugts               netto 37          HCP 15,4
De 1e plaats              Hans van der Meer    netto 36         HCP  26,7

Ook op hole 19 was het erg gezellig, de drie rondjes bitterballen hielpen daar ook wel aan mee.

Ik wil Marieke en Caroline nog bedanken hoe zij altijd weer op een ongedwongen en vrolijke manier de organisatie uitvoeren.
Het is nu wachten tot de baan in zijn geheel weer klaar is, als de berichten kloppen gaat dit niet zo lang meer duren en Ik hoop dan ook, dat de wedstrijden weer gauw weer gaan plaats vinden, want het wordt een zeer uitdagende baan.

Hans van der Meer.