Beste golfvrienden,
Na eerst bijgekomen te zijn van de zeer geslaagde en druk bezochte nieuwjaarsreceptie stond de wekelijkse golfdag weer op het programma. Ook gezien het aantal deelnemers aan deze dag blijkt dat onze club in een geweldige flow zit. En dit is zeker niet in de laatste plaats te danken aan het bestuur en aan alle verdere mensen die zich voor de club inzetten. Dank daarvoor.

Wij, Ada en ik, waren al vrij vroeg aanwezig daar ik in de eerste flight ingedeeld was. Het zonnetje was er al maar de kou hing nog steeds in de lucht ook was er een hardere wind dan voorspeld was. Maar na de eerste twee holes verdween de wind en ging de zon zijn werk doen en konden er een aantal kledingstukken verwijderd worden. Ook hielp daarbij dat ik ingedeeld was met 2 dames. Hierdoor krijg je toch een extra motivatie.

Maar alle gekheid op een stokje het was een prima dag om te golfen en dat was ook aan mijn spel te merken. Tevens werd ik daarin goed ondersteund door mijn flightgenoten Jos en Ans.
De eerste 9 holes sloot ik af met 17 stableford punten. De tweede 9 holes behaalde ik 19 stableford punten. Helaas heb ik een aantal kansen op een birdie laten liggen tot aan hole 17 (waar ik bijna een eagle scoorde, 10 cm van de hole) waar ik mijn eerste en enige birdy maakte.
Later bleek tijdens de prijsuitreiking dat er vandaag heel veel birdies gemaak waren. (Totaal 15 stuks).

Ook hole 19 heb ik als heel gezellig ervaren en als ik in de rondte keek zag ik alleen maar blije gezichten. Ook zag ik twee tevreden gezichten en wel van de organisatoren Marijke en Wim Schmitz die op een geslaagde dag terugkeken.
Laten we hopen dat er nog veel mogen volgen.

Veel golfgroeten en tot de volgende keer,
Giel Schuurmans

Uitslagen 9 holes:
Birdie: Wim Schmitz (7), Neary: Marijke Nanninga hole 7
3e plaats:            Els van Nierop (16) hand.24,5
Wil Steijn (16) hand 26,4
Corrie van Dongen (16) hand 29,7
Jos Levink (16) hand 35,
2e plaats:            Henk Klerks (18) hand 33,9
WINNAAR:          Fred Commissaris (18) hand 22,7

Uitslagen 18 holes:
Birdies: Giel Scjhuurmans (17), Netty Kuijs (6 en 12), Jos van Herk (5 en 12), Charles Mikkers (3 en 16), Danielle Fassaart (2), Henk Becks (1 en 12) ,Ernst Langevelt (10), Cees Kuijs (3), Anne-lies vd Berg (13) Hans van Grinsven (3)
Neary: Danielle Mikkers hole 2
3e plaats: Jos van Herk (34) hand 12,2
Cor Adam (34) hand 16,3
Ton vd Lans (34) hand 24,0
2e plaats: Betty Kuijs (35) hand 25,0
WINNAAR: Giel Schuurmans (36) hand 19,3