Excuus voor de late plaatsing, maar de foto´s wilden maar niet binnenkomen (Red.)

 

Allereerst iedereen nog een gezond en gelukkig 2020 toegewenst. En allemaal met vele goede voornemens het nieuwe jaar gestart natuurlijk. Ik zelf had me voor genomen om in ieder geval meer te gaan oefenen en zou direct vandaag daarmee beginnen. Eerder naar de baan dus en de driving range maar weer eens onveilig maken. Ruimschoots op tijd op Vistabella aangekomen merkten we dat je dan wel alle attributen moet hebben mee genomen. Het meeste was er, alleen lagen de accu’s nog thuis. Kortom de auto weer gestart, laagvliegend naar Guardamar en terug en precies op tijd om met mijn flight af te slaan. Wat nou oefenen of inslaan!
Het eindresultaat was dat ik het verslag mag schrijven. Dus de komende tijd maar eens serieus overwegen of we nu meer gaan oefenen of juist niet.

Vistabella als onze homecourse blijkt en blijft een succes. Het aantal deelnemers is iedere keer weer groot en vandaag stonden er 48 op de lijst. Het uitgelezen weer behoeft geen commentaar.

De uitslagen:
18 holes
1. Martien Nicolasen    41 ptn met hcp 19.8
2. Anja van Herk          41 ptn met hcp 24.3
3. Giel Schuurmans     35 ptn met hcp 19.3
Neary: Hetty Lucassen    hole 15
Birdies: Michel Poulina, Danielle Fassaart, Anja van Herk en Cor Adam op respectievelijk de holes 2, 4, 7 en 17

9 holes:
1. Coos Nanninga            21 ptn met hcp 26,6
2. Hans Bruggenkamp     21 ptn met hcp 28.7
3. Dorien Bruggenkamp   19 ptn met hcp 32,9
Neary: Coos Nanninga    hole 2

Tot slot dank aan mijn flight genoten Henk en Ab voor de gezellige middag en last but not least dank aan onze voortreffelijke wedstrijdleiding Marijke en Wim Schmitz.

Coos Nanninga