Het was prachtig weer voor de tijd van het jaar, rond 20 graden, en weinig wind. We waren gewend aan windkracht 5 en 6 de laatste maand maar dit was toch wel erg comfortabel.  Complimenten voor de flights voor ons want we hoefden niet tot weinig te wachten. Wat een feestje om in december zo  je rondje te lopen. De vergezichten naar Orihuela, de bergen, de lange groene fairways met de majestueuze palmbomen, en de meertjes van water, waarachter eilandjes met een vlag en een green, die van fantastische kwaliteit zijn en oh zo moeilijk.

9 holes:

  1. fred commissaris met 20 pnt vanaf hcp 23,5
  2. jos levink met 20 pnt vanaf hcp 36,0
  3. reini levink met 17 pnt vanaf hcp 33,6

Neary; –    Birdies : –

18holes:

  1. ernst langeveld met 37 pnt vanaf 11,2
  2. henk riep met 37 pnt vanaf 23,3
  3. joke greve met 36 pnt vanaf 10,2

 

Neary: ernst langeveld op hole 11

Birdies:
charles mikkers op hole 2, 3 en 17, raymond spekenbrink op hole 4, ernst langeveld op hole 16, astrid van spankeren op hole 1, lidy badoux op hole 2, annette rensen op hole 4, cor adam op hole 17, cees kuijs op hole 5

bedankt  wim en marijke schmitz voor jullie prettige en goede wedstrijdleiding,
ernst langeveld