BIRDIES en NEARIES                                                       PRIJSWINNAARS

–   –   –   –   –   –   –   –   –   –   –   –   –   –

Hoi Golfvrienden,

Onder zonnige omstandigheden stonden een kleine 40 golffanatici klaar om de strijd aan te gaan tegen één van de meest uitdagende elementen in de golfsport. Wind en nog eens nog hardere wind.

Samen met Franklin Monteban, Jan van Lieshout en Johan van Vliet vormde ondergetekende een flight. Na een voorzichtig begin werd mijn 1e birdie op hole 4 opgetekend. Dit kunstje wist ik te herhalen op hole 7 en 13 alsof er geen wind in het spel was. Door de strepen van mijn kaart te houden en op zijn tijd naast de birdies nog wat parren te scoren kwam er een score van 41 punten op mijn kaart te staan. Zowaar niet verkeerd al type ik het zelf. En als je dan ook nog naast de wijn en golfballen de voucher in ontvangst mag nemen voor een gratis rondje golf dan weet je dat de kans bestaat dat je bij je wagen wordt opgewacht. Dus maar als laatste weggegaan waarna we deze dag nog eens dunnetjes na hebben gegeten en geborreld bij de chinees met Riet, Ad, Daniëlle en Charles.

Dank aan de wedstrijdleiding en mijn flightgenoten. Zo een dag wil ik wel vaker in mijn zak steken.

Uitslag 9 holes:
1e Cor Damen, 2e To Vink, 3e Dicky Klerks. Neary José van Dijk

Uitslag 18 holes:
1e Andy Beijer, 2e Henk Becks, 3e Giel Schuurmans. Neary Joke Greve

Birdies:
Dicky Klerks, Marieke van Dijk, Giel Schuurmans, Henk Becks, Johan van Vliet, Charles Mikkers, Joke Greve en Andy Beijer.

Met sportieve groet,
Andy