De wedstrijd- en birdie winnaars

Vooraf: Excuus voor de ´wat chaotische´ prijsuitreiking: we willen als wedstrijdleiding een iets andere aanpak. Ik heb dat gisteren geprobeerd, maar een en ander liep niet echt lekker. Gelukkig heb ik een aantal tips gekregen die we gaan uitwerken.
Rob de Bruin
——————————–

Beste golfvrienden,
Paar dagen Madrid, met als hoogtepunt het concert van André Rieu, heeft me goed gedaan en lekker weer zin om te spelen, met een leuke dames flight: Annette, Astrid en Riet.
Alles liep lekker, op hole 6, maakte m’n bal een swing naar rechts en belandde op de heren tee van hole 7, waar de heren met hun kijker en gras plukjes in de lucht hun afslag aan ‘t voor bereiden waren. Ik mocht eerst, maar heb daarvoor hartelijk bedankt en de heren voor laten gaan. Toen ze weg waren, m’n slag geslagen en kwam op 20 cm van de vlag terecht, m’n eerste birdie, had me niet gelukt met 4 mannen om me heen!!!!
Verder liep eigenlijk alles op rolletjes. zo’n dag dat alles lukt en een flinke dosis geluk, In de bunker en uit de bunker, belanden bij de vlag en weer een birdie op 16.
Na een gezellige borrel bij Hole 19 en een ietwat chaotische prijsuitreiking, hier dan de duidelijkheid met alle uitslagen.

9 holes:
1e plaats Dorien Bruggenkamp      18 punten     hcp 33.1
2e plaats Fred Commissaris           16 punten     hcp 23.4
3e plaats Corrie van Dongen          16 punten     hcp 29.6
Neary op hole 7 Joop Hartsuiker

18 holes:
1e plaats Caroline van der Meer     38 punten     hcp 20
2e plaats Henk Riep                      35 punten     hcp 23.3
3e plaats Daniëlle Fassaert            33 punten     hcp 6.6
Neary op hole 7 Joke Greeve.
Birdies Caroline van der Meer hole 6 en 16, Henk Becks hole 1

Dank wedstrijdleiding, jullie doen het toch maar weer iedere week.

Sportieve groet,
Caroline.