Wat een dag!!
Na maandenlang slecht te hebben gelopen, kreeg ik een paar weken geleden een ‘gouden’ tip van een vriend (single hcp). Wat kan er een fout gauw insluipen!

Deze dag liep alles zoals t moest! Leuke flight, kon me goed optrekken aan Henk Riep, maar die liet ‘t v.a. hole 15 aan ‘m voorbijgaan. M’n andere flightgenoot was Giel Schuurmans, die totaal z’n dag niet had, hoewel ik weet dat hij ‘n goede gollfer is.  Hij was wel supertrots op mij, en ik kreeg daarom regelmatig n schouderklopje. We hebben er om gelachen en gezegd…als ik eerste zou worden en ‘n verslag zou moeten schrijven, ga ik ‘m aanklagen voor ‘me too’! Nou echt niet hoor Giel, was heel gezellig met jou en Henk!

Nu de uitslag..
9 holes 1e Dicky Klerks 20
2e Dorien Bruggenkamp 17
3e Peter Hoogerdijk 17
Neary    Marijke Schmitz
Birdy     Dicky hole 2

18 holes
1e Anja v Herk 41
2e Henk Riep 36
3e Ton vd Lans 36
Neary Yvonne vd Kinderen
Birdies Carolien vd Weyden/Ton vd Lans/Henk Becks/Ad Vugts/Hetty Lucassen.

Bedankt voor de gezellige zondag en tot snel!
Gr. Anja van Herk