Ondanks de baanindeling, het onderhoud en het vele zand op de fairways is er toch redelijk gescoord. Ikzelf was een uurtje van tevoren naar de driving range gegaan om te oefenen, wat wel heeft geholpen gezien mijn 14 punten (gedeeld 3e).  Met dank aan mijn personal trainer Wim. Winnaar Raymond Spekenbrink bedankt dat ik dit stukje mocht schrijven, waar heb ik dit aan te danken? Ook Marieke, die haar fles wijn beschikbaar stelde, de organisatie en medespelers bedankt die van deze middag weer een leuke dag maakten.

Uitslag

Eerste plaats:
Raymond Spekenbrink  20 punten, hcp 23
Tweede plaats:
Hans vd Meer               18 punten, hcp 26.5
Derde plaats:
Marieke van Dijk           14 punten, hcp 18.5
Ben Leurink                   14 punten, hcp 28.3
Peter Kooy                     14 punten, hcp 36

De tweary was voor Ab Vink.

Peter Kooy