Goedemorgen allemaal,

We mochten weer eens wat vroeger starten en wel om 14.50. Toch wel gezelliger als we allemaal wat vroeger binnen kunnen zijn en er weer een gezellige “after-party” van kunnen maken.
Er kwamen ook weer een paar bordjes tapas van het huis op tafel.(de menukaart ziet er overigens niet slecht uit!!!)   Dit lijkt trouwens wel meer op een promotie-stukje voor The Clubhouse dan een stukje dat geschreven wordt door de winnaar…….

Nou, dat was ik dus! Ik speelde in de eerste flight samen met broer Hein en Hans (v.d.M.) De eerste hole begon voor ons niet best maar zoals je wel eens kunt hebben, het keerde zich voor mij bij de 2e hole al zodat het aantal punten groeide. We hebben lekker relaxed gespeeld al was het dan niet voor allemaal een topscore.

De uitslag is als volgt:
1e     Marieke van Dijk               20punten hcp. 19,2
2e     Raymond Spekenbrink     19punten hcp.  24,2
3e     Wim Pin                             16punten hcp. 14,4
Hans van der Meer            16punten hcp  26,5

De tweary op hole 16 was eveneens voor Wim Pin die daarmee zijn 2e fles wijn scoorde en dus waarschijnlijk een gezellig avondje heeft gehad met Hilda.

De wedstrijd voor volgende week gaat niet door op la Marquesa omdat er dan iedere dag 2 holes, die nu “in gebruik”zijn, worden gesloten voor onderhoud. Jullie begrijpen dat er dan weinig holes openblijven om te spelen!