Het beloofde een mooie dag te worden op Vistabella. Geen zuchtje wind en volop zon. Later op de dag bleek het voor veel mensen een extra handicap te worden, want het was ontzettend benauwd. Op hole 14 was ik al door m’n watervoorraad heen, maar de marshall was zo lief om een fles water voor me te gaan halen. Wat een aardige mensen zijn dat daar toch!
Soms heb je van die dagen dat werkelijk alles lukt. Voor mij was het zo’n dag. Mijn flightgenoten Jos, Arie en Roland stimuleerden me op alle fronten. Joh, over dat water heen slaan dat kun je wel, gewoon doen en het lukte ook nog. Uit de bunker: geen probleem!

Normaal gesproken gaat het de eerste negen holes wel aardig, maar op de tweede negen gaat het meestal mis, maar nu bleef het maar doorgaan en aan het eind van de rit 41 punten. Ongelooflijk! Het enige nadeel is dat je nu in een keer heel erg naar beneden gaat met je handicap, dus voorlopig hebben jullie geen last meer van mij!

Er werd overigens door veel mensen goed gescoord:
18 holes:

  1. Ada Schuurmans             41 punten  hcp 25,9
  2. Astrid van Spankeren       40 punten  hcp 23,0
  3. Joke Greve                       36 punten hcp   9,9
    Giel Schuurmans              36 punten  hcp 20,4
    Frits Tonk                          36 punten  hcp 23,1

Neary: Ria Bierman op hole 7
Birdies: Joke Greve op hole 3 en 11, Henk Becks op hole 7 en 15, Cees Kuijs op hole 4, Hans van Grinsven op hole 14 en Betty Kuijs op hole 2.

9 holes:

  1. Reini Levink 22 punten  hcp 35,5
  2. Fred Commissaris 20 punten hcp 24,0
  3. Peter Gommans 18 punten hcp 26,9

Neary: Reini Levink
Birdies: Reini Levink op hole 7

Al met al een hele gezellige golfdag. Iedereen weer heel erg bedankt voor het organiseren hiervan!

Hartelijke groet,
Ada Schuurmans