Officiële openingswedstrijd
Na het noodweer voorafgaand aan de openingswedstrijd van golf Holanda kregen we uiteindelijk gelukkig te horen dat de wedstrijd doorging. Weliswaar zonder gebruik van buggies die vanwege de hevige regenval niet op de baan waren toegestaan, hetgeen jammer was voor enkelen onder ons.

Voordeeltje was, dat we de bunkers, door de staat waarin ze verkeerden zonder strafslag mochten ontwijken. Volle zon, een beetje wind en een hoge luchtvochtigheid waren de ingrediënten voor een mooie golfdag.

Ik had een leuke flight met een nieuw lid Wout en zijn gastspeler Nelis. De eerste holes speelden zij een stuk stabieler dan ik, maar uiteindelijk kwam ik ook in mijn ritme en scoorde de laatste 9 holes super.

Daarna een gezellig 19e hole en vervolgens naar San Miguel in restaurant El Castillo, alwaar ons een lekker diner te wachten stond.

Tijdens het diner werd door Ben van Ees de prijsuitreiking gedaan en de foto’s werden zoals gewoonlijk door onze hoffotografe Maria genomen.

Het dessert werd door de meesten heerlijk buiten op het terras genuttigd.

Al met al weer een geweldig begin van het nieuwe seizoen van Golf Holanda, dankzij een voortreffelijke organisatie, waarvoor mijn complimenten👍.

De uitslagen waren als volgt:
18 Holes:
1e Joke Greve                  36 p  hcp   9,9
2e Jos Schoenmakers     36 p  hcp 26,6
3e Jos van Herk               35 p  hcp 12,5
Neary op hole 7 : Fred Kras
2 Birdies            : Joke Greve

9 Holes:
1e Gerard Peters          18p hcp 28,5
2e Jan van Lieshout     18p hcp 34,5
3e Joke Hartsuiker       17p hcp 36,0
Neary: Coby Overdijk op hole7

Met vriendelijke groeten,
Joke Greve