Excuus namens de redactie: de mail wilde niet binnenkomen en vanochtend begaf de website het. Murphy´s Law……Nu alles in orde !!! (Rob de Bruin)

————-

Onder lichte druk van onze Helmondse vrienden besloten Annemie en ik ons toch maar aan te melden als lid van Golfholanda. En zo gedaan.  Op de valreep ook ingeschreven voor de wedstrijd van afgelopen zondag. Waren ze  bij de belastingdienst maar net zo flexibel als Ben en Pam.

Eigenlijk  was ik niet zo’n fan van Vistabella. Dat wil zeggen, na hole 7 begin ik altijd te kloten. Maar mijn flight broeders Arie en Franklin wisten me te vertellen dat dat tussen mijn oren zit. Zit er toch nog iets. Mijn eerste 9 liepen goed en de tweede 9 redelijk. Ik had ook het nodige geluk. Flinke afzwaaiers die miraculeus toch op de fairway belandden. Na een prachtige lob bleef mijn bal zichtbaar in een palmboom hangen. Dus mijn ijzer 7 de boom in geslingerd. Ook die weigerde naar beneden te komen. Een opstapje via Franklin bracht uitkomst. Totaal 37 punten. En dat bleek genoeg voor een mooi begin. En Annemie ook nog de neary. Ik ben meteen fan van Vistabella.

Nog gezellig nageborreld en als de anderen net zo mee vallen als de deelnemers van zondag dan hebben wij een goede keus gemaakt. Hopelijk denken jullie er net zo over.

Uitslagen  18 holes
1e plaats Gerard Peeters 37 punten
2e plaats Henk Riep 36 punten
3e plaats Hemmie Schoenmakers 32 punten

Neary Annemie Peeters hole 7
Birdies Henk Riep hole 3

Uitslagen 9 holes
1e plaats Pam van Ees 19 punten
2e plaats Henk Badoux 16 punten
3e plaats Corrie van Dongen 16 punten

Neary Lidy Badoux hole 7

Groetjes, Gerard