5 stokken wedstrijd. Kan ik niet beter alles meenemen en onderweg maar 5 stokken gebruiken ? Neen, dat kan niet . Maar achteraf bleek dat ook absoluut niet nodig te zijn. We raden de golfers juist aan om voortaan altijd met 5 stokken te spelen.  De tas is lichter en de score is beter.

Want van de 11 deelnemers waren er 7 golfers die hoger of gelijk aan  16 st.f. punten speelden, drie (To Vink, Corrie van Dongen en Henk Klerks ) 17 st.f.punten  en ja en dan Astrid met 5 stokken (de rest van de nieuwe stokken moesten in de auto blijven ) 23 st.f. punten, fantastisch  en zie Henk Becks (gastspeler ) met handicap 8 ook 23 st.f. punten met 5 stokken. Ongelofelijk en dat allemaal op een woensdagavond met een lekker windje. Heerlijk om te spelen.
Maar ook te vermelden Andy scoort met 5 stokken 2 birdies en Henk Becks 1 birdie.

Na verrekening is de totaalstand nu :

Henk Badoux                 9  punten
Astrid van Spankeren    9 punten
Dicky Klerks                   8  punten
Martien Nicolasen          7  punten
Corrie van Dongen        5 punten
Arthur Lankau, Henk Klerks, Andy Beijer 4 punten
Lidy Badoux, To Vink     3 punten
Ger Nicolasen                2 punten
En de rest van de deelnemers 1 punt.

Na de wedstrijd wederom een gezellige nazit en waar men nu terecht kon constateren dat er heel goed was doorgelopen. De laatste flight deed er 2 uur en een kwartier over .

Volgende week stableford wedstrijd met alle 14 stokken.  We zijn benieuwd. Tot a.s. woensdag.
Martien.