De tweede wedstrijd is gespeeld.  Het was zonnig, maar de algemene opmerking was : Het was goed zo om te spelen.  We hadden veel deelnemers ( 15 ) misschien wel omdat we strokeplay speelden. En er werd ook goed gescoord. De winnaars waren Astrid ( met haar nieuwe golfset ) en Martien beide met 36 punten.

Na verrekening is de totaalstand nu :
Henk Badoux               8  punten
Dicky Klerks                 7  punten
Martien Nicolasen        7  punten
Astrid van Spankeren  4 punten
Arthur Lankau              4 punten
Corrie van Dongen , Henk Klerks, Lidy Badoux   2 punten  en de overige deelnemers 1 punt.

Na de wedstrijd deze keer een lange, maar gezellige nazit alwaar wedstrijdleider Henk Badoux de winnaars beloonde met een fles wijn en aangaf dat men maar drie minuten naar een verloren bal moet gaan zoeken om daarna zo snel mogelijk weer door te spelen.

Volgende week stokken wedstrijd , in totaal  5 , ja welke neem ik mee ?

Tot a.s. woensdag.
Martien.