Hallo leden van Golf Holanda.

Vandaag, 30 juni, hebben we het laatste rondje van de eerste helft van golfseizoen 2019 gespeeld. We gaan er met zijn allen even tussenuit. Dus geen golf meer op zondag en ook niet op de woensdagen op La Marquesa en Vistabella.
Maar, we hebben wel een nieuw initiatief gestart voor de liefhebbers, de zomeravondcompetitie. Een wedstrijd over 9 holes en 9 rondes waarbij de finale eind augustus is. Schrijf je nog in. Je hoeft maar 4 van de 9 rondes te lopen om voor de eindprijs in aanmerking te komen. Kijk onder Actualiteit op de website voor details.

Vandaag was dus de laatste ronde met een kleine groep spelers. De meeste leden zijn aan een rustpauze toe of zoeken nu al de verkoeling op van de Lage Landen, alhoewel, verkoeling??
En uiteraard speelt het klimaat aan de Costa Blanca ook een rol van belang. Vandaag was een voorproefje van wat kan gaan komen de aanstaande 2 maanden. Heel veel warmte en dus wil je dan liever in de airco, aan het strand, in het zwembad, een siesta nemen of op een terrasje met een Cuba Libre zitten.

Vandaag was er vanwege de geringe deelname geen officiële wedstrijd met prijsuitreiking. Maar wel werden de kaarten qualifying gelopen. En dat heeft voor de runner-up Ernst Langeveld weer heel goed uitgepakt. Zijn vele trainingsarbeid en toewijding aan de sport leverde hem vandaag 41 punten op. Chapeau!. De club gaat er weer een single handicapper bij krijgen.

De eerste helft van het jaar is voor Golf Holanda heel voorspoedig geweest. Veel golf, veel deelnemers en een gestaag groeiend ledental. De vele reacties die we na de wedstrijd krijgen van de nieuwe leden, betreft vooral de gezelligheid in en rond de baan. Mede daardoor groeit de club. Een laagdrempelige club waar iedere speler welkom is.

Even dus 2 maanden niets maar we zijn er weer vanaf de eerste zondag en woensdag in september. En voor de leden die aan de openingswedstrijd willen deelnemen en daar hun vluchtschema op af willen stemmen: de Openingswedstrijd is op 15 september. Zoals ieder jaar vieren we de opening met een diner na de wedstrijd die door de club deels wordt gesubsidieerd.

Geniet van de zomer, rust lekker uit, eet- en drink gezond en zorg voor gepaste beweging om de golfspieren klaar te stomen voor de tweede helft van het golfjaar.

Bestuur Golf Holanda