En opnieuw krijg je te horen dat er een verslag geschreven moet worden. Ook deze keer was men bereid dit tegen vergoeding van de gewonnen fles wijn over te nemen. Maar ja dat past niet in mijn straatje en ik drink liever de wijn zelf. Om een verslag te schrijven blijkt voor velen moeilijker dan te golfen.  Terwijl toch bij de 9-holers te horen, men zich al heeft neergelegd bij het fenomeen dat steeds weer dezelfde wint en ook steeds weer zonder een verslag te schrijven weg komt.

Naar de 18 holes spelers, de golfers dus. Je hebt van die dagen dat als je maar consequent  een rechte bal blijft slaan en ook redelijk geconcentreerd  en niet gehaast blijft putten (met dank aan Cees voor dit advies) je heel hoog kan scoren. Uiteraard zijn je medespelers meer dan belangrijk. Zelfs het weglopen (zonder te te melden) omdat je geavanceerde buggy niet wenste mee te werken en een aanbod van dubbel bier werd zonder morren overleefd. Ook spelers die een fantastische oefenswing lieten zien en daarna een duidelijke afwijkende swing produceerden  bracht de flight niet uit evenwicht. Maar ja golf is geen liefdadigheids-inspanning en de punten worden op de meet verdeeld. Ik was dus het meest lief (ik hoor mensen al gniffelen) en mag dus weer schrijven.

Waarbij het mij genoegen doet om het in een eerder verslag genoemde paar nu daadwerkelijk pijn te hebben  gedaan.

Voor wie dit dus niet begrijpt, leest geen verslagen en is deze moeite ook niet besteed. Voor hen aan wie dit wel is besteed volgt hier de uitslag.

9 holes Dicky Klerks 19 punten, Corry van Dongen 19 punten en Fred Commissaris 16 punten.

Neary voor Joop Hartsuiker

 

18 holes. Ger Nicolasen 42 punten, Jos van der Weijden (dieen Belg) 38 punten en de familie Kuijs 37 punten.

Neary voor Frans Wolkers. Birdies voor Ger (1), Frans (3)  en Annette (6).

 

Tot opnieuw niet een volgende keer.

Ger.