Wederom een geweldige dag om te golfen.
De baan lag er goed bij alhoewel de greens wat traag aanvoelden. Ik zat bij de uiteindelijke winnaar Ernst in de flight. Die had een geweldige dag met fantastische drives, superslagen naar de green en op deze niet optimale greens wist hij ook uitstekend uit te holen. Zijn score had nog iets hoger uit kunnen vallen, maar helaas… hij had even gemist dat Jos van der Weijden een bal naast zijn bal had geslagen en ja hoor zelfs zulke geconcentreerde spelers maken ook foutjes… verkeerde bal geslagen: 2 strafslagen.
Desondanks goed gespeeld Ernst, ik heb van je spel genoten. Bij de uiteraard weer gezellige nazit kwam de prijsuitreiking: Ernst eerste plaats bij de 18-holers en Henk Klerks bij de 9-holers en hij mocht ook een stukje schrijven. Nou zo’n eerste plaats is wel wat voor Henk, maar bij de gedachte aan een stukje schrijven zakte de moed hem in schoenen. Ach ja, toen kwam Peter Philips met zijn grote mond, die Henk aanbood om zijn stukje te schrijven voor zijn gewonnen fles wijn. Dit had ik kunnen weten, dat aanbod werd met beide handen aangegrepen. Vandaar dat de schrijver dezes met een glas van de gewonnen wijn naast zich suf zit te bedenken wat ik nog meer kan schrijven en ik weet dat echt niet meer, dus ik eindig met de uitslag en de constatering dat wij een geweldige club zijn met fijne mensen.

Met golfgroeten,
Peter

Uitslag 18 holes:
1e Ernst Langeveld.   39 stf.  Hcp 12.9 mét 2 strafslagen…….
2e Henk Riep.             36 stf.  Hcp 22.9
3e Frans Wolkers.      36 stf.  Hcp 23.2
Neary was voor Carolien van der Weijden op hole 7
Birdies voor Cees Kuijs op hole 14 en 17

Uitsag 9 holes:
1e Henk Klerks.           20 stf. Hcp 34.3
2e Joop Hartsuiker.    16 stf. Hcp 32.8
3e Dicky Klerks.          15 stf. Hcp 22.1
Neary was voor Henk Klerks op hole 7