Met gemengde gevoelens richting golfbaan, immers er werd groot onderhoud gepleegd. Dus een wedstrijd die geen wedstrijd was. De greens waren zwaar gehavend en leken her en daar meer op waste dan op green. Gelukkig werd dat goed gemaakt door een korting op de greenfee, hetgeen mij er toe bracht extra te investeren, ik was aan een nieuwe handschoen toe. Een handschoen met motivatie hoopte ik.

Beginnend op hole 1 met een streep, maar niet om van in de put te zitten. Mijn medespelers deden het niet veel beter en dus het hemd opgelicht en vrolijk verder gesprongen. Steeds meer in de overtuiging gerakend dat slechte greens ook goede eigenschappen hebben (je moet je wel iets inbeelden). Een steeds vrolijkere flight en goed weer maakte het plaatje compleet. Als dan ook een medespeler alles maar dan ook alles verkeerd ziet wegspringen en uit balorigheid zelfs een rood paaltje op 5 meter afstand ziet te raken terwijl toch anders gemikt had dan werd het voor de een hilarisch voor de ander een knarsentandend snel vergeet moment.

Geen raar tellen en gecorrigeer van kaarten, het was door het geboden spel niet nodig. Iedereen wist precies en correct in te vullen en dus vanaf hole 18 direct aan de klara. De 9-holes speelden maar met weinigen alhoewel menig 18 holer demonstreerde de foutieve inschrijving te hebben gedaan.

Winnaar in deze groep werd Henk Klerks met 19 pnt. Omdat er maar 1 prijs beschikbaar was eervolle vermeldingen voor alle anderen. Bij de 18 holes deze keer slechts de neary en daarop volgende birdie voor onze wonderboy of gelukskind Ernst. Birdies waren er ook voor Hetty en Ger. De 2de en 3de prijs gingen hier naar Franklin Monteban en Gijs vd Horst met 36 punten. Wel vermeld dat Kristin 37 pnt. had maar iets te snel weg was?
Tot slot de winnaar met 40 pnt. Met dank aan iedereen die daar aan meegewerkt heeft. Heeft de nieuwe handschoen toch zijn werk gedaan.

Tot een volgende keer.
Ger