Het was zoals gewoonlijk prachtig weer met een heerlijke temperatuur en vrijwel geen wind. Maar dat zou snel over zijn. We mochten weer heerlijk de groene wei in. Ik was ingedeeld met Annette Rensen en Joke Greve in de eerste en zeer gezellige flight. De eerste 9 holes gingen best lekker al had ik op holes 2 en 8 een streep op de kaart staan. Maar toch nog 17 punten dus niet klagen. Maar de tweede 9 waren spectaculair. De ene drie-punter na de andere verscheen op de kaart. Ik wist niet wat me overkwam. Na 4 bogeys en 5 parren stonden er ineens 26 punten onderaan de kaart. En met die 17 van de eerste 9 maakte dat een totaal van 43 punten! Te gek!! Zoiets gebeurt je maar eens in de paar jaar.

Het was een zeer bijzondere dag,
Lidy Badoux

De uitslag (18 holes)
1. Lidy Badoux 43 punten met hcp 22,3
2. Joke Greve 33 punten met hcp 9,8

Neary Joke Greve. De bal raakte de stok en bleef op 15cm liggen. Bijna een hole-in-one!
Birdies (de prijs is nu een zeer geslaagde birdy-bal), Joke Greve op hole 15, Frist Tonk op hole 2, Ernst Langeveld op hole 7

9 holes:
1. Riet Leewis 21 punten met hcp 35,7
2. Carla Tonk 20 punten met hcp 32,9

Neary Dicky Klerks op hole 7