Het was voor het eerst dat wij om 10.00 zijn begonnen. Dit is door de meeste spelers als positief ervaren met name, omdat het in de middag toch wel warm wordt om te spelen.

Er is dan ook goed gescoord door de meeste spelers. Ik moet zeggen en dat zeggen de winnaars meestal dat men in een leuke flight hebben gespeeld. Ik moet zeggen dat was bij mij ook zo ik speelde in de flight , samen met Els van Nierop, Hans van de Meer  en Marieke van Dijk. Maar ik moet zeggen het was een prima flight.

de uitslagen zijn als volgt:
1 /Ben Leurink met 19 punten
2/ Wim Pin met 18 punten
3 /Jos van Herk met 17 punten

Tevens hadden Raymond Spekenbrink/Anja van Herk ook 17 punten doch Jos heeft een lagere handicap

De Tweary is gewonnen door Jos van Herk op hole 17. Tevens had Harry Löwik een Birdie

Mvg Ben Leurink tot volgende week