En alweer waren de omstandigheden om te golfen ideaal, temperatuur dik in de twintig graden, meest van tijd een lekker windje die zich soms wat meer liet gelden zodat je een stokje meer en soms zelfs twee meer nodig had om je doel te bereiken. De deelname aan de 18-holeswedstrijd viel een beetje tegen. Wij gingen slechts met 2 flights de baan in, maar het niveau was hoog. Eindelijk ging bij mij het golfen weer eens als ‘vroeger’ en dan is het opeens weer een heel leuk spelletje en ik heb meteen de advertentie van Marktplaats gehaald waarin ik mijn hele golfuitrusting te koop had aangeboden. Dan moet het indoor-dammen nog maar even wachten.

Ik kwam binnen met 35 stf punten en dat was erg lang geleden. Ook de neary was voor mij. Het kon niet op. Maar ja dat kan ook bijna niet anders als je in een flight zit met Henk Badoux, Raymond Spekenbrink en Franklin Monteban. Supergezellig en erg motiverend, bedankt!
Dan volgen hier de uitslagen:

Bij de 9 holers was Peter Gommans de sterkste met 23 !!! punten
Mariëtte Spekenbrink werd knap tweede met 17 stf punten
De neary was voor Dicky Klerks

Bij de 18 holers pakte Peter Philips met 35 stf punten de eerste prijs
Henk Badoux werd met 31 punten tweede en kreeg een eervolle vermelding.

De neary was voor ondergetekende.
Golfgroeten van Peter Philips