Eindelijk mag ik ook een verslag schrijven. De reden hiervan is dat er vanwege 5 mei bevrijdingsdag erg weinig deelnemers waren, 9 personen bij de 18 holes en drie personen bij de 9 holes.

Met 1 flight bij de 9 holes met Marijke en Erna, was het een rustige en relatief snelle wedstrijd. In het begin een flight mannen achter ons, die de ballen wel erg kort achter ons sloegen. Na hole 3 riepen zij naar ons en Marijke ging er op af. Ik zag haar een man kussen dus dacht direct ¨zal wel een bekende zijn¨ en ja hoor daarna hebben wij ze nog amper gezien. Bij ons was het wie van de drie haalt de eerste prijs weg. Wij gunden het elkaar en was daardoor erg gezellig. Onderweg nog even punten tellen.

Maar ik kwam er toch nog ondanks het slechte putten met de meeste punten af.

De prijsuitreiking was erg snel klaar
Uitlag 18 holes
1. plaats Piet Wijnen met 31 pnt hcp 31.7
Neary Mariette Spekenbrink

Uitslag 9 holes
1. Riet Leewis 13 pnt hcp 35.6

Wedstrijdleiding bedankt tot een volgende keer

Groeten, Riet